Behandlinger

Hypnose som behandling, er et fantastisk værktøj.

Moderne hypnoseterapi kan anvendes til alle problemstillinger, hvor underbevidstheden er involveret. Det betyder at hypnoseterapi kan bruges til alting, da underbevidstheden er involveret i alt, igennem vores sanser, tanker og følelser, det vi i hypnoseterapi kalder følelsesmønstre.

Moderne hypnoseterapi bruges til at få arbejdet med de traumer, som vi har fået påført os, ofte helt tilbage i barndommen, i forbindelse med ”dårlige” oplevelser.

Får vi ikke løst op for traumet, som har ophobet sig i krop og sind, kan det senere i livet udvikle sig til fantomsmerter (smerter der kommer og går), stress, angst, fobi og meget mere, og som i værste tilfælde kan ende med depression eller længerevarende sygdom. 

Kort og enkelt kan man sige, at vores følelsesmønstre bliver besluttet af vores hukommelse, vores forventning og vores forestillinger om fremtiden.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige behandlinger som jeg tilbyder. Hvis dit problem ikke lige er at finde her, er du velkommen til at kontakte mig.