Indre balance starter med dig - modernehypnose.dk

Hvad er hypnoterapi

Før jeg uddyber hvad hypnoterapi er, vil jeg kort gennemgå hvad selve hypnosen egentlig er, og hvordan det virker:

Hypnose er en tilstand, hvor bevidsthedens kritiske sans passiviseres i en mental fokusering.

Det opleves naturligt ved fx dagdrømme, at falde i staver eller du har måske oplevet når du har kørt bil og pludselig kan du ”vågne” og tænke hvordan er jeg kommet her til.

Når du er under hypnose er dit sindet mere tilbøjeligt til at opfatte det der fokuseres på. Det vil sige at når vi arbejder med hypnose, så vil din terapeut give dig nogen forslag, også kaldet suggestioner. Det er disse forslag, som dit sind når du er i hypnose. vil være mere modtagelig overfor. Derfor er er hypnose en meget effektiv måde at behandle problemstillinger på.

Hypnoterapi med en hypnoterapeut 

Som hypnoterapeut, arbejder jeg med at hjælpe klienter af med gamle overbevisninger og dårlige vaner. Det gøres bl.a. ved at arbejde med nye og positive overbevisninger, som gøres via hypnosen. Når vi er i hypnose er vores kritiske sans sat på pause, derfor vil vores underbevidsthed også acceptere disse forslag som f.eks. at “du nu er stoppet med at ryge”.

Det kan være at du tidligere har prøvet mange gange før, men at din bevidsthed at fortalt dig igen og igen at det ikke kan lade sig gøre. Hypnose og hypnoterapi, kan derfor være med at til at hjælpe dig tidligere overbevisninger som var usande eller forkerte, hvilket vi kan have oparbejdet gennem livet, mod at skabe nye positive og fordelagtige overbevisninger.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email